Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl533g1812kcal10.7g16g186.6g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.6g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja267g426kcal19.5g42.6g18.7g0g
Lakka267g112kcal3.7g20.8g1.3g9.9g
Liivate 13g47kcal11.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g5254kcal90.6g272g413.2g19.8g
Valittu annoskoko1136g2627kcal45.3g136g206.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna568g1314kcal22.7g68g103.3g5g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843