Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen665g220kcal21.9g32.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 266g913kcal27.1g186.2g3.2g9.3g
Rypsiöljy 57g506kcal0g0g57.2g0g
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.6g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g3869kcal126.2g504.6g144g18.6g
Valittu annoskoko1136g1934kcal63.1g252.3g72g9.3g
Annoskoko puolitettuna568g967kcal31.6g126.2g36g4.7g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071