Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 600g167kcal7.1g24.4g1.2g12.6g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g80g25kcal0g8g0g0g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g804kcal14.8g167.6g2.4g25.4g
Valittu annoskoko1136g402kcal7.4g83.8g1.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna568g201kcal3.7g41.9g0.6g6.4g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227