Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta550g1980kcal71.5g385g11.5g19.2g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 50g265kcal0.1g0.2g30g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ohrasuurimo 20g65kcal1.7g12.6g0.4g1.5g
Lihaliemi laimennettu 50g10kcal0g1.5g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2273g5819kcal196.6g821.6g182g45.6g
Valittu annoskoko1136g2910kcal98.3g410.8g91g22.8g
Annoskoko puolitettuna568g1455kcal49.2g205.4g45.5g11.4g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334