Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3521g636kcal19.7g88g14.1g24.6g
Herkkusieni säilyke 3521g597kcal73.9g7g10.6g84.5g
Oliiviöljy 247g2180kcal0g0g246.5g0g
Vesi1761g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.6g11.5g0.4g1.4g
Manteli 880g5421kcal211.8g58.1g475.4g63.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17813kcal622g329.2g1494g347.8g
Valittu annoskoko10000g8907kcal311g164.6g747g173.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4453kcal155.5g82.3g373.5g87g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792