Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Kidneypapu, suolaliemessä75g83kcal5.9g13.5g0.4g6g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g120g115kcal9.6g16.8g1g9.6g
Paistijauheliha nauta 5%300g387kcal62.5g0g15g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g222g78kcal2.2g15.1g1.1g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g42g31kcal1.9g5.4g0.1g0g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2274g1836kcal170.6g123.6g70.4g50.6g
Valittu annoskoko1137g918kcal85.3g61.8g35.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna568g459kcal42.7g30.9g17.6g12.7g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886