Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g350g525kcal59.5g1.4g30.8g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g375g214kcal5.2g46.5g0.7g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi38g3.7kcal0.6g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2275g1485kcal130.6g97g63g0g
Valittu annoskoko1138g742kcal65.3g48.5g31.5g0g
Annoskoko puolitettuna569g371kcal32.7g24.3g15.8g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902