Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g559g134kcal6.7g19g1.1g11.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g326g91kcal2g19.4g0.7g8.2g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g14g115kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2275g685kcal17.6g77.6g31.6g39.8g
Valittu annoskoko1138g342kcal8.8g38.8g15.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna569g171kcal4.4g19.4g7.9g10g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886