Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 282g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Parsakaali brokkoli 282g99kcal13g5.5g0.8g7g
Broilerisuikale, keskiarvo 225g274kcal47.9g0g9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%141g183kcal4.2g2.8g18.3g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g372kcal2.3g3.4g39.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl11g99kcal0g0g11.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima85g330kcal24.5g0g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2277g2850kcal194g35.8g210.2g27.2g
Valittu annoskoko1138g1425kcal97g17.9g105.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna569g713kcal48.5g9g52.6g6.8g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937