Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus360g252kcal57.6g0g1.1g0g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 77g23kcal0.7g3.9g0.2g1.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g45g12kcal0.6g2.2g0g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 45g21kcal0.9g3.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2277g929kcal139.6g29.8g23.2g11g
Valittu annoskoko1138g465kcal69.8g14.9g11.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna569g232kcal34.9g7.5g5.8g2.8g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612