Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 90g337kcal20.1g0g28.8g0g
Pekoni, Euroshopper54g151kcal8.7g0.5g13g0g
Jauheliha, sika-nauta 676g1497kcal118.3g0g114.9g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 113g439kcal2.4g2.5g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2277g5175kcal325.2g17.4g427.4g3.8g
Valittu annoskoko1139g2587kcal162.6g8.7g213.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna569g1294kcal81.3g4.4g106.9g1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809