Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Herkkusieni 44g7kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen4.4g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 13g7.9kcal0.7g1.2g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g39g138kcal1.3g32.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2279g413kcal12.4g83.4g1.2g10.6g
Valittu annoskoko1139g207kcal6.2g41.7g0.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna570g103kcal3.1g20.9g0.3g2.7g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258