Mustikkamuffinsit murupäällisellä

Sekoita keskenään jauhot, sokeri, leivinjauhe ja sooda.

Sekoita toisessa astiassa keskenään öljy, jugutti ja kananmuna.

Lisää märät aineet kuiviin ja sekoita vain sen verran, että kaikki on sekaisin, älä enempää.

Kääntele joukkoon jauhossa pyöräytetyt pakastemustikat.

Jaa taikina 8 tukevaan muffinsivuokaan.

Sekoita jauho, sokeri ja kaneli.

Lisää joukkoon 2 rkl pehmeää voita pieninä palasina ja nypi muruiksi.

Lisää muru muffinsien päälle.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, kunnes muffinsit ovat kohonneet, ruskettuneet hieman päältä ja kypsiä myös sisältä.

Älä paista liian kuiviksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20.1g0.3g1g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi suolaton 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g640kcal10.2g102.2g19.6g3.6g
Valittu annoskoko114g320kcal5.1g51.1g9.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna57g160kcal2.6g25.6g4.9g0.9g
Arvot/100g100g281kcal4.5g44.8g8.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225458