Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g2.5g8.9kcal0.4g1.5g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g7.4g9kcal0.5g1.2g0.2g5.2g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.1g21kcal0.8g0.2g1.8g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.6g12kcal1g0.3g0.7g1.1g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g4.6g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g11g6.6kcal1.1g0.5g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g13g9kcal1.4g0.3g0.2g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g13g78kcal2.9g2.7g6.8g1.4g
Kaurajauho 4.3g16kcal0.6g2.5g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g442kcal24g21g30g17.6g
Valittu annoskoko114g221kcal12g10.5g15g8.8g
Annoskoko puolitettuna57g111kcal6g5.3g7.5g4.4g
Arvot/100g100g194kcal10.5g9.2g13.2g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098