Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.9g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.6kcal0.6g0.8g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)3.8g3kcal0g0.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Siirappi 0.8g2.3kcal0g0.6g0g0g
Ohrasuurimo 3.2g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Bataatti, kuorittu 13g11kcal0.2g2.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g181kcal10.4g15.4g8.6g3.4g
Valittu annoskoko114g90kcal5.2g7.7g4.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna57g45kcal2.6g3.9g2.2g0.9g
Arvot/100g100g79kcal4.6g6.7g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704