Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g20g106kcal1g10.4g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %15g81kcal0.1g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, X-tra1g3.7kcal0g0.8g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.6g8.8kcal0.1g0.9g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1.2g6.8kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g787kcal15g83.8g42.2g0.6g
Valittu annoskoko114g394kcal7.5g41.9g21.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g197kcal3.8g21g10.6g0.2g
Arvot/100g100g346kcal6.6g36.8g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840