Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Paprika, punainen8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto21g58kcal4g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g42g160kcal2.5g12.4g11.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g596kcal25.2g27g43g2g
Valittu annoskoko114g298kcal12.6g13.5g21.5g1g
Annoskoko puolitettuna57g149kcal6.3g6.8g10.8g0.5g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295