Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi76g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.8g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.5kcal0.9g0.8g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.7g3.4kcal0.6g0.3g0g4.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl26g159kcal6.4g1.7g14.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g341kcal16g5.6g28.8g18.2g
Valittu annoskoko114g170kcal8g2.8g14.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna57g85kcal4g1.4g7.2g4.6g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.6g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174