Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 17g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g49g30kcal0.7g6.4g0g0.4g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g25g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g17g27kcal3.3g0g1.7g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g6.3g4.8kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g134kcal8.4g17.2g3.8g1.2g
Valittu annoskoko114g67kcal4.2g8.6g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g34kcal2.1g4.3g1g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.5g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198