Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit10g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow7.8g6.3kcal0.3g1g0.1g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g16g22kcal3g0g1.1g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi, Felix2.3g2.1kcal0g0.5g0g0g
Makaroni, tumma 2.1g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5.9g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g96kcal7.8g9.6g2.6g1.6g
Valittu annoskoko114g48kcal3.9g4.8g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g24kcal2g2.4g0.7g0.4g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167