Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g12g4.9kcal0.2g1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g83kcal6.4g6.8g2.8g1.8g
Valittu annoskoko114g41kcal3.2g3.4g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g21kcal1.6g1.7g0.7g0.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712