Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka26g80kcal2.5g16g0.5g3.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g160kcal5g32g1g7.8g
Valittu annoskoko114g80kcal2.5g16g0.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna57g40kcal1.3g8g0.3g2g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742