Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green13g41kcal3g6.1g0.1g1.5g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g13g20kcal1g0.6g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g176kcal8.8g16.4g7.2g4.4g
Valittu annoskoko114g88kcal4.4g8.2g3.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna57g44kcal2.2g4.1g1.8g1.1g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764