Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Herne, kuivattu, Rainbow20g55kcal3.5g12.4g0.2g2g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia16g22kcal2.7g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g158kcal12.6g24.8g3.2g4g
Valittu annoskoko114g79kcal6.3g12.4g1.6g2g
Annoskoko puolitettuna57g40kcal3.2g6.2g0.8g1g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128