Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10g0g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kookosöljy 100g0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g50g25kcal0.7g3.7g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g4.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g332kcal22.8g11.6g20.8g0.8g
Valittu annoskoko114g166kcal11.4g5.8g10.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g83kcal5.7g2.9g5.2g0.2g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536