Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Viinietikka 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g31g99kcal3.6g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g284kcal9.4g8.4g16.4g3.6g
Valittu annoskoko114g142kcal4.7g4.2g8.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna57g71kcal2.4g2.1g4.1g0.9g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.7g7.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310