Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g1.7g14kcal0g0g1.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g58g19kcal0.9g2.8g0.2g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g22g24kcal5.7g0g0.2g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g31g53kcal2.4g1.6g4.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g224kcal18.2g9.2g12.2g1.8g
Valittu annoskoko114g112kcal9.1g4.6g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g56kcal4.6g2.3g3.1g0.5g
Arvot/100g100g98kcal8g4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985