Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g28g81kcal2g14.1g2g0.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)12g19kcal2.9g0.1g0.8g0g
Mozzarella Lovilio Lidl13g42kcal3.2g0.2g3.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)30g12kcal0.5g2.5g0g0.4g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper18g10kcal0.1g2.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu, rainbow7.8g7.8kcal1.8g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g1.2g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g356kcal21.8g41.2g12g2.8g
Valittu annoskoko114g178kcal10.9g20.6g6g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g89kcal5.5g10.3g3g0.7g
Arvot/100g100g156kcal9.5g18g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436181