Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras8.4g30kcal1.1g5.5g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g35g8.8kcal1.2g1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g8.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g272kcal24.4g14.4g12.6g1.8g
Valittu annoskoko115g136kcal12.2g7.2g6.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g68kcal6.1g3.6g3.2g0.5g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042