Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g36kcal3g0g2.7g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 22g6.6kcal0.4g0.8g0.1g0.5g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g22g6.7kcal0.3g1g0.1g0.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g14g15kcal0.4g0.4g1.4g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g11g18kcal0.2g0.4g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.7g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g167kcal8.8g5.4g12.2g2.2g
Valittu annoskoko115g83kcal4.4g2.7g6.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g42kcal2.2g1.4g3.1g0.6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g2.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401