Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g50g13kcal0.5g2.5g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado24g4.9kcal0.3g0.9g0g0.3g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g9g27kcal3.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g175kcal17.6g7.6g8.4g3.4g
Valittu annoskoko115g88kcal8.8g3.8g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna57g44kcal4.4g1.9g2.1g0.9g
Arvot/100g100g77kcal7.7g3.3g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763