Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g18g105kcal3.7g1.2g9.5g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g710kcal21.4g5.6g66.6g0g
Valittu annoskoko115g355kcal10.7g2.8g33.3g0g
Annoskoko puolitettuna57g178kcal5.4g1.4g16.7g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.4g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903