Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g12g15kcal1.7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä8.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g63kcal4.4g4.2g2.8g1.8g
Valittu annoskoko115g31kcal2.2g2.1g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g16kcal1.1g1.1g0.7g0.5g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.8g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391