Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)18g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.8g19kcal1.5g0g1.5g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g70kcal4g5.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko115g35kcal2g2.7g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g18kcal1g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g31kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954