Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 5.2g3.6kcal0.3g0.5g0g0.2g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 10g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 3.9g19kcal0.3g0.1g2g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)24g31kcal4.2g0.5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g148kcal11g7g8.4g1.8g
Valittu annoskoko115g74kcal5.5g3.5g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g37kcal2.8g1.8g2.1g0.5g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3.1g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794