Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g35g51kcal1.9g10.3g0.2g0.5g
Maito, Kevyt49g22kcal1.6g2.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g272kcal16.4g25.6g11.4g1.2g
Valittu annoskoko115g136kcal8.2g12.8g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g68kcal4.1g6.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g119kcal7.2g11.2g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040