Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipulikuutiot rainbow0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g39g14kcal0.4g2.5g0.2g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa20g16kcal0.9g2.5g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa12g35kcal2.7g0g2.7g0g
Basilika, tuore3.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g148kcal8.6g12.6g6.6g1g
Valittu annoskoko115g74kcal4.3g6.3g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna57g37kcal2.2g3.2g1.7g0.3g
Arvot/100g100g65kcal3.7g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511