Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 26g33kcal5.5g0g1.2g0g
Naudan paahtopaisti26g29kcal5.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g142kcal22.8g3.4g3.8g1.4g
Valittu annoskoko115g71kcal11.4g1.7g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g35kcal5.7g0.9g1g0.4g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355