Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g38g23kcal1.4g2.7g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 13g41kcal1.4g7.7g0.3g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.8g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g311kcal30.2g22g11.2g1.4g
Valittu annoskoko115g155kcal15.1g11g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g78kcal7.6g5.5g2.8g0.4g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933