Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka20g27kcal4.4g0.4g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Rice Dream, riisimaito30g14kcal0g2.8g0.3g0g
Täysjyväriisi. Risella.11g39kcal0.8g7.8g0.4g0.7g
Parsakaali, tuore, 257g12g3.7kcal0.6g0.2g0g0.2g
Punajuuri keitetty, annos 100g12g5.2kcal0g1.2g0g0.3g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g10g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g243kcal14.2g31g7g2.8g
Valittu annoskoko115g121kcal7.1g15.5g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g61kcal3.6g7.8g1.8g0.7g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557