Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g47g56kcal7.5g0.6g2.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.5g5.4kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g19g23kcal0.5g1g1.9g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g182kcal16.2g5.4g10.8g0.2g
Valittu annoskoko115g91kcal8.1g2.7g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g46kcal4.1g1.4g2.7g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310