Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl10g14kcal1.4g0g0.9g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Omenasose, omatekoinen19g25kcal0g5.6g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Maitorahka, milbona (500g)19g13kcal2.3g0.7g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 23g15kcal0.2g3.4g0g0.2g
Vadelma 9g3.9kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g0.8g1.5kcal0g0.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.6kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g387kcal10.6g47.8g15.4g2g
Valittu annoskoko115g193kcal5.3g23.9g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna57g97kcal2.7g12g3.9g0.5g
Arvot/100g100g169kcal4.6g20.8g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021