Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 11g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.6kcal0.3g1.1g0g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow23g23kcal4.5g0.1g0.4g0g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 5.6g18kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.6g0.3g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15011g44kcal3.3g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g567kcal22.2g40.8g34.4g4g
Valittu annoskoko115g284kcal11.1g20.4g17.2g2g
Annoskoko puolitettuna57g142kcal5.6g10.2g8.6g1g
Arvot/100g100g248kcal9.7g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094