Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 42g99kcal4.8g0.5g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g287kcal12.2g19g17.6g1.6g
Valittu annoskoko115g143kcal6.1g9.5g8.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g72kcal3.1g4.8g4.4g0.4g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.3g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686