Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)63g70kcal14.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Aurajuusto11g36kcal2.1g0g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g335kcal35.2g2.8g20g0.4g
Valittu annoskoko115g167kcal17.6g1.4g10g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g84kcal8.8g0.7g5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal15.3g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666