Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 31g70kcal5.9g0g5.3g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.5g21kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g243kcal15.4g9g15.4g2.8g
Valittu annoskoko115g122kcal7.7g4.5g7.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g61kcal3.9g2.3g3.9g0.7g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425