Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g11g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 13g2.1kcal0.3g0g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow8.4g3kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria45g50kcal9.5g0g1.1g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g149kcal20.8g5.8g3.8g1.8g
Valittu annoskoko114g74kcal10.4g2.9g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g37kcal5.2g1.5g1g0.5g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604