Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 451g148kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Parsakaali brokkoli 376g132kcal17.4g7.3g1.1g9.4g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g301g1038kcal75.2g178.1g6.6g32.5g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2641kcal191.2g421.2g17.2g108.8g
Valittu annoskoko1140g1320kcal95.6g210.6g8.6g54.4g
Annoskoko puolitettuna570g660kcal47.8g105.3g4.3g27.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549