Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi38g3.7kcal0.6g0.6g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g169g34kcal1.7g5.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)56g38kcal0.9g8.4g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis113g126kcal24.7g0g3.4g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g542kcal57.2g29.4g21.2g0g
Valittu annoskoko1140g271kcal28.6g14.7g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna570g136kcal14.3g7.4g5.3g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389