Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g300g231kcal6.9g1.5g21.9g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 200g240kcal6.3g9g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g1213kcal36g70.2g85g8.8g
Valittu annoskoko1140g606kcal18g35.1g42.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna570g303kcal9g17.6g21.3g2.2g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612